Rapport från Kosovo, samt länk till Världen idag

Hej Goa Vänner!

Det är en glädje att få skicka över följande härliga lägesrapport från Kosovo! Förmedlad av Lisa och Paulina  (Se presentation i artikeln)Glöm inte att läsa artikeln från Världen idag om Leonoras berättelse!Förmedla detta gärna vidare! Det är med jättestor glädje och tacksamhet att jag orkar sitta vid datorn och arbeta lite grann nu! Vill gärna få Er hjälp att sprida informationen om att Nästa bil går i början Juni!Vi behöver hjälpas åt att samla in bra material till Nödhjälp och Mozaikbutikerna!Kacanics Ungdomscenter behöver nya datorer till både lärare och elever för sin undervisning.Är det någon som har goda kontakter och bra ideer, så vore det underbart Vänlig hälsning
    Stig Östfjord

Lägesrapport från Kosovo


Världen idag med Leonora

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *